Werkmethode

 

In functie van de nieuwswaarde en uw beoogde doelgroep bedenkt Phibo aparte redactionele invalshoeken om een maximum aan redactionele aandacht te genereren in de geschreven en audiovisuele media.

Tevens streeft hij continuïteit na in de media-aandacht en hangt hij uw verhaal aan een wagon van de actualiteitstrein als die voorbij raast. Ook voor b2b-opdrachten zoekt Phibo naar een invalshoek die ook de publieksgerichte media kan interesseren.

De perscampagnes kunnen zowel betrekking hebben op productlancering, als op de positieve beeldvormingvan uw bedrijf, instelling of organisatie.

Phibo werkt zowel projectmatig (ad hoc) als op lange termijn (beheerscontracten op half/jaarlijkse basis), zowel op nationaal niveau (N/F) als op regionaal niveau.


Budget

Offertes worden bepaald op basis van een...

 

 Ad hoc campagne

  • one shotcampagne: lancering van nieuwswaarde met het oog op onmiddellijk resultaat
  • een 3-maandelijkse perscampagne: rekening houdende met de periodiciteit van alle media en met de continuïteit in media-aandacht

Beheerscontract

  • een halfjaarlijkse perscampagne
  • een perscampagne op jaarbasis: bij voldoende invalshoeken en gericht op continuïteit in media-aandacht

Belangrijk is dat bij elke offerte een FORFAITAIRE FEE wordt voorgesteld, wat verrassingen uitsluit. 'out of pocket costs' zoals vertalingen en persknipselabonnement worden door gefactureerd.

 

Meetbaarheid door monitoring
De resultaten van de P.R.-inspanningen kunnen gemeten worden via weergave in de print, online en audiovisuele media. De knipsels, weblinks, TV-beelden, radio-items en maandelijkse dashboards worden digitaal aangeleverd door een van de monitoringbedrijven op basis van een abonnement (1-3-6-12 maand).

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u journalist/blogger?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.